top of page

Grupo La Libreta de Lola

Público·53 miembros

Saapuu JouluKirkonkylässä 19.11. puolestaan Aleksis Kiven patsas saa joululakin, joulutorilla vierailevat jääkuningatar Elsa ja joulupukki. Perheen pienimmille paikalla on karuselli sekä mahdollisuus poniratsastukseen.
Saapuu jouluJoulu, Lahja & Käsityö -messut on koko perheen joulutapahtuma, joka tarjoaa iloista joulutunnelmaa ja joulumieltä. Monipuolinen ohjelmaan sisältyy mm. jouluisia käsityöpajoja sekä vinkkejä ja neuvoja joka askartelijalle. Perheen pieniä ovat ilahduttamassa joulupukki ja Satu Sopanen & Tuttiorkesteri.


Tuottajamme luovat pikkujouluista täyden elämyksen. Valittu teema näkyy niin miljöössä ja visuaalisissa yksityiskohdissa kuin ruoka- ja juomatarjoilujen makumaailmassa. Ohjelma rakennetaan toiveiden mukaisesti ja pikkujouluja on tyypillisesti tähdittämässä Suomen ykkösartisti.


16.-17. joulukuuta Lady Gagan Monster Ball Tour saapuu O2 Arenalle. Monster Ball Tour tarjoaa korkeateknologisia futuristisia lavasteita, hurjia asusteita ja palkittuja poptähden lauluja, kuten The Fame ja The Fame Monster. Alusta asti tämä kiertue on kokenut monia uudistuksia ja esittää nyt myös akustisia versioita hänen lauluistaan, kehittää rekvisiittaa ja erittäin dramaturgisia ja koreografisia esityksiä. O2 Arena sijaitsee Lontoon Greenwichin alueella, lähellä North Greenwichin metroasemaa, jonne pääsee bussilla, light rail-junalla ja Thames clippers-veneellä Lontoon keskustasta.


7.- 22. joulukuuta vierailijat voivat nauttia joululauluista eräässä Lontoon kuuluisimmista paikoista. Joka ilta kello 17-21 eri kuorot laulavat joululauluja Trafalgar Squarella kerätäkseen rahaa monille hyväntekeväisyyksille ja organisaatioille. Aukion päänähtävyys tähän aikaan vuodesta on sen 20 metriä korkea joulukuusi. Tämä norjalainen kuusi on saatu lahjana Norjalta, ja se on noin 60 vuotta vanha. Joulun jälkeen kuusi pilkotaan ja kierrätetään mullaksi. Trafalgar Square on lähellä Charing Crossin metroasemaa National Gallerya vastapäätä Victorian ja Westminsterin alueella.


Läpi joulukuun Lontoon kadut ja aukiot täyttyvät eloisista markkinakojuista. Matkailijat voivat ostaa joululahjoja monilta markkinoilta, kuten 'Winter Wonderlandista' Hyde Parkissa, josta löytyy ajeluita, luistinrata ja sirkusesityksiä. Tapaninpäivän (26. joulukuuta) jälkeen suuret tavaratalot, kuten Harrods, Fortnum, Mason ja Selfridges pitävät legendaariset Joulualennusmyynnit, jossa Joulusta yli jäänet tuoteet myydään alennushintaan. Parhaiten Joulunalennusmyynnit voi kokea majoittumalla lähelle Oxford Circusta tai Piccadilly Circusta Mayfairin ja Marylebonen alueelle Täältä on myös helppo päästä Hyde Parkiin ja Buckingham Palaceen. 041b061a72


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page